Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، فتح الله حقیقی ظهر سه شنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار استان در محل استانداری زنجان، گفت: با توجه به شرایط کنونی کشور و بهره برداری معاندین، ضد انقلاب و سلطنت طلب‌ها از بروز کوچک‌ترین مشکل باید جلوگیری کرد.

وی با بیان اینکه نیت معاندین از انجام چنین کارهایی مشخص است، اظهار کرد: این مهم در ۴۲ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز همواره بوده است و ما هم به عینه دیدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار زنجان بر لزوم جدی اقدام عملی مسئولان در رفع مشکلات تاکید کرد و گفت: این استان در زمینه واحدهای تولیدی و یا در حوزه ویروس کرونا اقدامات لازم را انجام داده است.

حقیقی بر لزوم تقویت نظارت‌ها در استان تاکید کرد و افزود: باید نظارت‌ها در استان تقویت شود.

وی به مشکل و کمبود بوجود آمده سیمان در بازار اشاره کرد و ابراز داشت: مشکلات این بخش باید به دقت بررسی شود و در این میان قطعی موقت برق دو کارخانه سیمان فعال زنجان بهانه‌ای بر عدم تولید نیست.

استاندار زنجان تصریح کرد: پروژه‌های مهمی از قبیل طرح اقدام ملی مسکن و دو خطه کردن راه آهن زنجان به قزوین نیازمند تزریق این نوع مصالح هستند و تعطیلی این واحدها به هر بهانه‌ای پذیرفتنی نیست.

حقیقی گفت: کارخانه‌های سیمان زنجان موظف به تامین نیاز استان و سپس ارسال آن به سایر استان‌ها است، گفت: قطعی برق کارخانه‌ها در گرو تامین سیمان مورد نیاز پروژه‌های مهم استان و نیاز مردم استان و در این میان کارخانه‌ها با قیمت دیگری حاضر به عرضه شدند و نباید اجازه داده شود که نبود سیمان پروژه‌های مهم استان را با بلاتکلیفی مواجه کند و با هرگونه شانتاژ بازی در این بخش برخورد می‌شود.

وی تصریح کرد: فعالیت این کارخانه‌ها در مدت ۴۸ ساعت از سر گرفته می‌شود و در شرایط کنونی عرضه سیمان با قیمت‌های بالا معضلاتی دارد.

استاندار زنجان گفت: در کنار این مهم بتن فروشی‌ها حق سوء استفاده از شرایط کنونی را ندارند و در صورت بروز تخلفات در این حوزه نیز برخوردهای لازم انجام خواهد گرفت.

حقیقی بر لزوم اطلاع رسانی بهنگام در خصوص اقدامات انجام گرفته تاکید کرد و گفت: نظارت و کنترل مستمر بر بازار باید مورد توجه مسوولان باشد و نباید وضعیت استان با استان‌های دیگر مقایسه شود و باید با قوت و مقتدرانه با تخلفات برخورد شود.

وی بر لزوم نظارت جدی بر گرانی‌ها تاکید کرد و گفت: باید نظارت بر بازار تقویتش ود تا از احتکار و تخلف جلوگیری شود.

استاندار زنجان بر لزوم نظارت میدانی و جدی بر عرضه کالاهای پر مصرف عموم مردم تاکید کرد و ابراز داشت: شکاف بین کاهش قیمت دام زنده و افزایش قیمت گوشت قرمز مورد توجه قرار گیرد.

حقیقی یاد آورشد: گفت: خرید حداکثری گندم باید طبق برنامه انجام شود تا دست دلال کوتاه شود و کسی حق ندارد به اندازه یک سیر گندم ارسال کند.

کد خبر 5266959

منبع: مهر

کلیدواژه: فتح الله حقیقی استانداری زنجان سیمان ویروس کرونا واکسن کرونا آمار کرونا بوشهر کرمانشاه عید غدیر خم گرگان اردبیل خطبه های نماز جمعه ایلام شیوع کرونا خشکسالی واکسیناسیون عکس استانها استاندار زنجان کارخانه ها بر لزوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۲۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مدیر کل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهادکشاورزی در حاشیه بازدید از شرکت دامداران شهرستان نیشابور  گفت:پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه بصورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده است و کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه‌ای اهمیتی بالاتر از بقایا وبازماند‌های این بخش دارد.

سید احمد رضا سید علیان افزود: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

 معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور  هم دراین بازدید با بیان اینکه شهرستان نیشابور از شهرستان‌های پیشرو در زمینه دام در خراسان رضوی است گفت: این شهرستان با بیش از ۶۱ هزار راس دام سنگین و تولید شیری حدود ۲۶ هزار تن در سال در استان در رتبه اول و در تولید گوشت با ۷ هزار و ۵۰۰ تن در سال، رتبه دوم استانی را دارد.

علی مبارکی افزود: در بخش کشاورزی بیش از ۳۰ درصد بقایا داریم و قسمت عمده آن یا سوزانده ویا به دور ریخته می‌شود که باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی می‌شود و از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده‌های خام دامی از خارج کشور صدور مجوز‌ها و تسهیلات لازم برای بازگرداندن این پسماند‌ها به چرخه خوراک دامضروری است.

وی گفت: شرکت تعاونی دامداران با داشتن زنجیره‌ای کامل از شیر خام، کارخانه تولید خوراک دام و تاسیس کارخانه تولید خوراک دام از بقایا و پسماند‌های بخش کشاورزی و ارائه مشاوره‌های آموزشی به دامداران، از شرکت‌های نمونه کشوری و استانی در شهرستان می‌باشد.

دیگر خبرها

  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • بنگاه‌های اقتصادی موظف به بکارگیری نیروهای بومی رزن هستند
  • بستنی‌هایی که از بازار می‌خرید، چگونه در کارخانه تولید می‌شوند؟ (فیلم)
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • قطعی موقت جریان برق در ۳ شهرستان گیلان
  • ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری استان زنجان
  • ضرر ۴۰ میلیاردی صنایع قشم به دلیل قطعی برق
  • استفاده از بتن حاوی گرافن در آمریکا
  • ساخت بلوک‌های بتنی از شیشه‌های دورریز توسط استارتاپ ایرانی
  • کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیرابجاد می شود