Web Analytics Made Easy - Statcounter

حقیقی استاندار زنجان از تاخیر معاونت اقتصادی استانداری در خصوص تدوین نقشه راه ستاد رفع موانع تولید استان زنجان گفت: تا به امروز باید نقشه راه این ستاد تدوین می‌شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا; فتح‌اله حقیقی امروز در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان زنجان با اشاره به اینکه سال گذشته ستاد تسهیل عملکرد موفقی داشت، اظهار کرد: دلیل این موفقیت نیز برنامه‌ریزیها و نقشه راه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با انتقاد از اینکه تا به امروز نقشه راه برای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان تهیه و تدوین نشده است افزود: معاونت اقتصادی استانداری تا به امروز باید نقشه راه را برای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان تدوین می‌‌کرد.

وی با بیان اینکه اگر برنامه‌ای نداشته باشیم واقعا با مشکل مواجه خواهیم شد بیان کرد: باید منویات مقام معظم رهبری را در استان زنجان عملیاتی کنیم.

استاندار زنجان با اشاره به اینکه در بازدید‌ امروز از واحدهای صنعتی خیلی از موارد توسط سازمان صمت اعلام شد که به دلیل نداشتن نقشه راه و برنامه‌ریزی مناسب مورد توجه قرار نگرفته است افزود: نباید بررسی افزایش قیمت گاز و برق امروز انجام می‌شد چرا که اگر برنامه‌ریزی داشتیم یک ماه گذشته باید این موارد، مورد بررسی قرار می‌گرفت.

وی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلاتی که در استان با آن مواجه هستیم این است که محصولات تولیدی واحدهای صنعتی در داخل استان استفاده نمی‌شود که باید استفاده از محصولات تولیدی استان به فرهنگ عمومی تبدیل شود.

حقیقی با بیان اینکه در افزایش قیمت گاز و برق واحدهای ذوب در گروه واحدهای صنعتی قرار دارد عنوان کرد: شرکت گاز باید در اعمال افزایش هزینه‌ها این واحدها را در گروه واحدهای صنعتی لحاظ کند.

قطعی بدون برنامه برق واحدهای تولیدی را با مشکل مواجه می‌کند

محمدرضا آبی‌پور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان امروز نیز در این جلسه با اشاره به اینکه اخیرا بخشنامه‌ای در حوزه آب و برق در استان زنجان داشتیم اظهار کرد: با توجه به کمبود بارندگی‌ها با مشکل تولید برق از طریق نیروگاه‌های آبی مواجه هستیم.

وی با اشاره به اینکه باید قطعی برق با برنامه باشد و به صورت برنامه‌ریزی شده اتفاق بیفتد تصریح کرد: سرمایه‌گذاری‌های زیادی در برخی از واحدهای صنعتی اتفاق افتاده که قطعی بدون برنامه‌ برق برای این واحدهای صنعتی مشکل ساز شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان با تاکید براینکه در حال حاضر نیز اعلام کردند قطعی برق در برخی از واحدهایی که سرمایه‌گذاری‌های بزرگی انجام داده اتفاق می‌افتد ابراز کرد: این اقدام باعث متضرر شدن واحدهای بزرگ صنعتی می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: شرکت توزیع برق و برق منطقه‌ای باید براساس تفاهم‌نامه با سازمان صمت قطعی برق را به صورت هماهنگ شده انجام دهند.

آبی‌پور عنوان کرد: باید برنامه‌ریزیهای قطعی برق به صورت هدفمند باشد و زمان قطعی آن نیز به برخی از واحدهایی که احتمال آسیب دیدن آن‌ها وجود دارد، اعلام شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: رفع موانع تولید استان اقتصادی استاندار استاندار زنجان واحدهای صنعتی استان زنجان قطعی برق نقشه راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۹۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد هزار واحدی شاخص بورس +نقشه

شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (شنبه ۸ اردیبهشت) با یک هزار و ۲۲ واحد رشد در ارتفاع ۲ میلیون و ۳۰۴ هزار و ۹۷۹ واحد ایستاد.

به گزارش مشرق، شاخص هم‌وزن در جریان معاملات روز جاری با یک هزار و ۳۹۵ واحد افزایش به ۷۶۵ هزار و ۴۵ واحد و شاخص قیمت با ۷۸۱ واحد افزایش به ۴۲۸ هزار و ۲۲۷ واحد رسید.

معامله‌گران امروز در بورس تهران بیش از ۷ میلیارد و ۵۵۰ میلیون سهم و اوراق مالی را به ارزش تقریبی ۴۹ هزار میلیارد ریال با انجام بیش از ۳۵۰ هزار معامله، دادوستد کردند.

نماد «فملی» بیشترین اثر مثبت و نمادهای شپنا، شستا، وبملت، شتران، وغدیر و وتجارت بیشترین اثر منفی را بر شاخص بورس گذاشتند.

شاخص فرابورس ایران در معاملات امروز با ۸۰ واحد کاهش، به ۲۵ هزار و ۵۲۵ واحد رسید.

معامله‌گران در فرابورس ایران با انجام بیش از ۲۱۴ هزار معامله، افزون بر ۴ میلیارد و ۴۰۰ سهم و اوراق مالی را دادوستد مالکیت کردند.

نمادهای «تجلی، حسینا و فجهان» بیشترین اثر مثبت و نمادهای آریا، شگویا، خاور و سپیدار بیشترین اثر منفی را بر شاخص فرابورس داشتند.

دیگر خبرها

  • نام خلیج فارس همیشه ماندگار است
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • فعالیت۷۰هزار کارگردرگرگان/کارگران نقش مهمی درتولیدومهارتورم دارند
  • برخورد با متجاوزین به بیت‌المال باید بازدارنده باشد | امروز یکی از مسائل مهم کشور، عفاف و حجاب است
  • رشد هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • پنج هزار و ۵۵۸ متقاضی واحدهای مسکن ملی در زنجان تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند
  • ۵۵۵۸متقاضی واحدهای مسکن ملی درزنجان تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه
  • برنامه‌های گردشگری باید با پیوست‌های فرهنگی و دینی تدوین شود
  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان