Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- قطعی‌های مکرربرق با هر بار بارش باران و برف، وزش باد یا حتی بالا رفتن دما تبدیل به یکی از معضلات پیش روی برخی از روستا‌های شهرستان طارم شده، این درحالی است که بهبودوضعیت موجود و حل مسائل مذکور توجه هر چه بیش‌تر ارگان ذیربط را می‌‌طلبد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، در تابستان جاری قطعی گاه و بی‌گاه برق در روستا‌های زنجان تبدیل به معضلی تکراری شده بود و مشکلاتی را برای روستائیان خصوصا کشاورزان ایجاد می‌کرد چراکه در اغلب زمین‌های کشاورزی آبیاری به نوبت انجام می‌گرفت و قطعی‌های مکرر برق سبب می‌شد تا قطعاتی از مزارع در زمان نوبت آبیاری با قطعی چند ساعته برق رو به رو شده و از آبیاری محروم شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال سریال تکراری قطعی برق تنها مختص یک بخش خاص نمی‌شد و در اغلب شهرستان‌ها و بخش‌ها همانند طارم، زنجانرود و بخش قره‌پشتلو نارضایتی‌هایی را سبب می‌شد اما با گذر از پیک مصرف تابستانه برق به نظر می‌رسید از میزان خاموشی‌ها نیز کاسته شود اما با این‌ حال هنوز برخی از روستا‌‌ها در منطقه‌ای همچون شهرستان طارم با قطعی مکرر برق رو به رو می‌شوند و این مشکل تنها مختص فصل و زمان خاصی نیست چراکه با هر بار بارش باران و برف، وزش باد یا حتی بالا رفتن دمای هوا برق قطع شده و روستائیان و کشاورزان با این مشکل دست و پنجه نرم می‌کنند.

با این حال مشکل برق در روستا‌های شهرستان طارم تنها مختص قطعی‌های مکرر نمی‌شود چراکه در برخی از روستا‌ها منازلی احداث شده‌اند که با گذشت قریب به یک سال اداره برق نسبت به ارائه انشعاب اقدام نکرده است و این امر سبب شده تا مالکان به دلیل نبود این امکان اولیه از استقرار در منازل خود تعلل کنند. عدم اختصاص اعتبار لازم برای تیر برق گذاری در محدوده برخی از روستا این مشکلات را ایجاد کرده است. با تمام این‌ها نبود روشنایی در سطح روستا‌ها که همواره محل عبور و مرور حیوانات وحشی نیز هستند سبب ایجاد برخی مسائل دیگر برای مردم شده و حتی حضور شبانه افراد در خیابان‌ها و کوچه‌های روستا‌ها را ناممکن کرده است. با این حال رسیدگی به این مشکلات به مطالبات مهم مردم روستا‌ها از مسئولان امر اداره برق استان تبدیل شده است.

اما آیا حل مشکلات مذکور در خصوص قطعی‌های مکرر برق، عدم وجود روشنایی در خیابان‌ها و کوچه‌های روستا‌ها و یا احداث تیر برق برای انشعاب منازلی که بعد از یک سال موفق به دریافت حداقل‌ترین امکانات نشده‌اند، میسر خواهد شد یا خیر؟ آیا اداره برق استان زنجان برنامه‌ای برای حل مشکلات مذکور خواهد داشت؟

برخورد قاطع با واحدهای تجاری متخلف آغاز شد/ 8 واحد تجاری توسط بازرسی سازمان صمت زنجان پلمب شدگزارش| سیاهچاله فرآوری محصولات کشاورزان در سایه بی‌تدبیری‌/ کشاورزان زنجانی نقره‌داغ شدندآقای استاندار! قحط الرجال است یا یک امضا 238 روز زمان می‌برد؟

علیرضا علیزاده، مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان در گفت‌و‌گو با تسنیم در خصوص مشکلات مذکور اظهار داشت: علت قطعی‌های برق در برخی روستا‌‌های شهرستان طارم عبور شبکه فشار متوسط از داخل باغ های زیتون بوده و وجود درختان و برخورد با شبکه، سبب قطعی‌های مکرر می‌گردد که طبق اخطار‌‌های صادر شده متاسفانه باغداران همکاری‌های لازم را با این امور نداشته‌اند.

وی افزود: در خصوص اصلاحات شبکه فشار متوسط در مناطقی که تحت تاثیر درختان زیتون قرار دارند، دو مورد سرویس در سال جاری در منطقه مربوط به روستای قار‌قلی چم انجام گرفته است با این حال جهت مراجعه اکیپ نشت‌یابی
مکاتبات لازم انجام گرفته و این امر به زودی پیگیری می‌شود.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان در خصوص مشکلی که هم‌اکنون در برخی از روستاها در راستای توسعه شبکه برق وجود دارد  گفت: در خصوص احداث شبکه در روستا‌ها موارد مطروحه در راستای توسعه شبکه‌های روستایی، برداشت طرح شکل گرفته و در مرحله تامین اعتبار است و در صورتی که تامین اعتبار انجام گیرد به این امر مبادرت خواهد شد.

این مسئول با بیان این‌که لامپ زنی معابر روستایی یکی از اولویت‌های این شرکت است خاطرنشان کرد: با این‌که در معابر برخی از روستا‌ها روشنایی لازم وجود نداشت اما لامپ زنی انجام گرفته است. در یک مثال بارز معابر روستای هزار‌رود سفلی طارم 14 آبان روشنایی لازم را دریافت کرده است.

با این اوصاف، در یک دید کلی به نظر می‌رسد که مقصر اصلی قطعی‌های مکرر برق در روستا‌های طارم وجود درختان "زیتون" است و تا زمانی که باغداران همکاری لازم را نداشته باشند همواره باید با این مشکل رو به رو شوند چراکه طبق اعلام شرکت توزیع نیروی برق، شبکه فشار متوسط برق از داخل باغات عبور می‌کند و همواره مشکلاتی را سبب می‌گردد اما باید گفت ساکنان این منطقه سال‌ها است که چشم انتظار رفع این مشکل از طریق شرکت توزیع نیروی برق هستند و تنها بسنده کردن به جمله وجود درختان زیتون سبب مشکلات قطعی‌های مکرر برق می‌گردد، نمی‌تواند پاسخی منطقی برای مطالبات مردم این منطقه باشد. از سویی دیگر نبود اعتبار نیز مانعی شده تا توسعه شبکه برق در روستا‌ها به درستی انجام نگیرد. با این حال وجود مشکلات و کمبود امکانات در روستا‌ها همواره خودنمایی می‌کند و انتظاری که می‌رود این است با رفع مسائل مذکور از طریق اداره ذیربط اندکی از دغدغه‌های پیش روی این قشر کاسته شود.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت توزیع نیروی برق قطعی های مکرر برق شهرستان طارم برق در روستا ها برخی از روستا برق استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۹۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدآقامیری ظهر شنبه در مراسم روز شوراها که در سالن رضوان شهرداری قم برگزار شد گفت: از جمله تاکیدات قرآن کریم توجه به امر خرد جمعی در پیش برد برنامه‌ها است.

استاندار قم بیان کرد: طبیعت انسان به گونه ای است که می بایست مشکلات خود را به صورت گروهی و اجتماعی مرتفع کند.

وی با اشاره به اهمیت و نقش شورای‌های اسلامی شهرو روستا گفت: شورا ها از جمله نهادهایی است که ارتباط مستمر و نزدیکی با مردم و آشنایی با مشکلات دارند.

آقامیری تصریح کرد:مسوولان باید توجه داشته باشند که هدف اصلی خدمت به مردم است و باید قدردان فرصت خدمتگزاری به مردم را به عنوان خادمان آنان باشیم.

وی در ادامه عنوان کرد: نحوه واگذاری زمین به مردم از مواردی است که رضایت بخش نیست و در صورت تسهیل در این امر مهاجرت معکوس از شهرها به روستا محقق خواهد شد.

استاندار قم با بیان اینکه هویت روستاها باید حفظ شود گفت: باید شرایطی فراهم شود که روستاها خودگردان باشند و محصولات و مایحتاج روستاییان در روستا تامین شود.

آقامیری تاکید کرد: مدیران باید در انجام وظایف و مصوبات توجه لازم را داشته باشند و این مصوبات خط قرمز مجموعه مدیریت استان است که در صورت بروز کم کاری با مدیران برخورد می شود.

وی اضافه کرد: عملکرد ۱۱ مدیر در استان قم مورد ارزیابی بازرسان قرار گرفته و احتمال دارد برکناری و جایگزینی صورت گیرد.

وی اضافه کرد: مدیران باید نسبت به حل مشکلات مردم اهتمام داشته باشند و مدیری که در اتاق خود را به روی مردم ببندد جایی در استان نخواهد داشت.

کد خبر 6090218

دیگر خبرها

  • هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران
  • اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان آمل
  • هم‌افزایی با دهیاران و شورای روستا راه‌حل غلبه بر مشکلات 
  • پزشک متخلف در یکی از روستا‌های تالش دستگیر شد
  • آئینی سنتی که همه ساله با اجرای آن باران می‌بارد
  • لطافت هوای روستای گیامی پس از بارش باران در قالب تصاویر
  • اسلام اهمیت زیادی به امر شورا و مشورت قائل شده است
  • برگزاری میزخدمت و بررسی مشکلات بخش گل تپه با حضور نماینده مردم شهرستان‌های کبودراهنگ
  • مسؤولان پیگیر رفع بیکاری و مشکلات معیشتی مردم باشند
  • نگاهی به سیلابی شدن روستای دره گزان بر اثر بارش باران + فیلم